Трик прашање: Што прави 5-тата сестра?
Спонзорирано од:
Спонзорирано од ОгласиЗаРабота.мк
ВОЗАЧИ 27-03-2020


Трик прашање: Што прави 5-тата сестра?

Како се забавувате вие со вашите браќа и сестри? Во ова семејство атмосферата е одлична...

trik-prashanje-shto-pravi-5-tata-sestra-01.jpg

Одговорот е на следната страна...Би можело да ве интересира:

Трик прашање: Како се вика 5-тата ќерка? Што мислите кое име го одбрале нејзините родители? Taткото на Марија има 5 ...
Трик прашање: Што е тоа што секогаш доаѓа, но никогаш не пристигнува? Дали сметате дека сте човек со кликер? Ќе се сетите ли на одговорот на ова интер...
Трик прашање: Што лета без крилја и плаче без очи? Ајде тргнете го малку мозокот од секојдневните работни обврски и проблеми и разб...