Квиз: На кој маж му е здодевно додека му зборувате?


Квиз: На кој маж му е здодевно додека му зборувате?

Колку пати сте се нашле во ситуација да се двоумите дали да продолжите да зборувате или едноставно да прекинете сред реченица, бидејќи не сте сигурни дали соговорникот ве слуша?

kviz-na-koj-maz-mu-e-zdodevno-dodeka-mu-zboruvate-001.jpg

Замислете дека раскажувате нешто што вам ви е интересно, а пред вас ги имате овие 3 соговорници.

Според нивниот говор на тело, изразот на лицето и поставеноста на рацете, можете ли да процените:

На кој маж му е здодевно додека му зборувате?
  1. Мажот со реден број 1
    Мажот со реден број 2
    Мажот со реден број 3
 

М. Д. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Квиз: Кој е крадецот? Дали сакате за момент да се ставите во улогата на детектив и да ѝ помогнете на п...
Квиз: Која жена изгледа најстаро? Како ја проценувате возраста на жените? Според начинот на облекување, ставот или...
Квиз: Дали сте добар или лош човек? Дали сте од оние луѓе кои срцето би го дале за другите или секогаш на прво место...

Најчитани неделава