Трик прашање: Колку земја можеме да извадиме од дупката?


Трик прашање: Колку земја можеме да извадиме од дупката?

Колку сте вешти со алатките? Дали сте подготвени за работна акција? Барем ментално...

trik-prashanje-kolku-zemja-mozheme-da-izvadime-od-dupkata-01.jpg

Одговорот е на следната страна...Би можело да ве интересира:

Трик прашање за луѓе со кликер Како се снаоѓате во сообраќајот? Колку често полицајците ви пишуваат казни? Дали...
Трик прашање: Како се вика 5-тата ќерка? Што мислите кое име го одбрале нејзините родители? Taткото на Марија има 5 ...
Трик прашање: Како успеал Борјан во тоа? Дали вие му се радувате на дождот или го мразите? Овојпат една загатка со него ќ...