Тест: Дали количката за бебе треба да ја покриете во лето или не?


Тест: Дали количката за бебе треба да ја покриете во лето или не?

test-dali-kolichkata-za-bebe-treba-da-ja-pokriete-vo-leto-ili-ne-01.jpg

Во лето кога температурите се високи и неподносливи, посебно за бебињата, родителите се во дилема – дали треба да ја покријат количката или не?

Со овој мини тест ги тестираме вашите познавања, но и ве учиме од грешките – што мислите вие, која количка е посоодветна за бебето во лето?

test-dali-kolichkata-za-bebe-treba-da-ja-pokriete-vo-leto-ili-ne-02_copy.jpg

Одговорот е на следната страна... Би можело да ве интересира:

Тест: Дали сте „чудак“? Вашите навики и избори говорат многу за вас, па преку овој квиз дознајте каква л...
Тест: Која од двете девојки е побогата? Можете ли да направите разлика помеѓу девојка која е навистина богата и девојка ...
Квиз само за оние со остар вид – Ќе успеете ли да го решите за 2 минути? Дали мислите дека имате остар поглед и не пропуштате ниту еден детаљ? Дали ми...

Најчитани неделава