Тест кој ќе ве опише во 3 реченици: Што гледате?


Тест кој ќе ве опише во 3 реченици: Што гледате?

Само следете го правилото на 3 секунди ако сакате да откриете како би ве опишала околината во 3 реченици. Што точно треба да направите?

test-koj-ke-ve-opise-vo-3-recenici-sto-gledate-01.jpg

Гледајте ја илустрацијата точно 3 секунди, не подолго, и потоа одговорете:

Што гледате?

Има три опции – Усни, дрвја или корени?

test-koj-ke-ve-opise-vo-3-recenici-sto-gledate-02.jpg

На следната страна се крие толкувањето на вашиот одговор...Би можело да ве интересира:

Имате 7 секунди да откриете - Што прави жената погрешно? На прв поглед сè изгледа нормално, но сепак, нешто не е во ред со фотографијата ...
Квиз: Ако животот ви беше претворен во книга, каков наслов ќе имаше? Дали некогаш сте помислиле сите ваши животни искуства и случувања, совети и лекц...
Тест: Што би направиле прво во ситуацијата на сликата? Начинот на кој се справувате со стресните ситуации во животот можат да открие мн...

Најчитани неделава