Трик прашање: Колку деца има Дејан?
Спонзорирано од:
Спонзорирано од ОгласиЗаРабота.мк
ВОЗАЧИ 27-03-2020


Трик прашање: Колку деца има Дејан?

trik-prashanje-kolku-deca-ima-dejan-01.jpg

Време е за будење на умот од зимски сон – ве предизвикуваме со трик прашање.

Ќе успеете ли точно да одговорите на ова трик прашање? И колку време ќе ви треба за да го откриете одговорот?

Дејан има 4 ќерки, а секоја од нив има еден брат. Колку вкупно деца има Дејан?

Точниот одговор е на следната страна... Би можело да ве интересира:

Трик прашање: Како се вика 5-тата ќерка? Што мислите кое име го одбрале нејзините родители? Taткото на Марија има 5 ...
Трик прашање за луѓе со кликер Како се снаоѓате во сообраќајот? Колку често полицајците ви пишуваат казни? Дали...
Трик прашање: Што лета без крилја и плаче без очи? Ајде тргнете го малку мозокот од секојдневните работни обврски и проблеми и разб...