Играме брза географија: Набројте ни дел од реките на буквата „Б“ во Македонија


Играме брза географија: Набројте ни дел од реките на буквата „Б“ во Македонија

Колку ја познавате Македонија? Кога ќе се спомене река на буквата „Б“, покрај Брегалница, кои други ви паѓаат на ум?

igrame-brza-geografija-nabrojte-ni-del-od-rekite-na-bukvata-b-vo-makedonija-01.jpg

Одговорот е на следната страна...Би можело да ве интересира:

Играме брза географија: Кои држави на буквата „К“ ги знаете? На колку максимум држави чии имиња започнуваат на буквата „К“ во моментов ќе се ...
Играме брза географија: Покрај Грција, кои други држави на буквата „Г“ ги знаете? Колку држави на буквата „Г“ знаете? Дали ќе се сетите на сите? Какви оценки имав...
Играме брза географија: Кажете ни ги сите градови на буквата „К“ во Македонија Дали ја сакате играта „Брза географија“? Ајде да се забавуваме малку... Колку гр...

Најчитани неделава