Гатанка за умни глави: Кој е одговорот?


Гатанка за умни глави: Кој е одговорот?

Добро размислете пред да дадете одговор. Што може да биде тоа? Ќе се сетите ли на одговорот?

gatanka-za-umni-glavi-koj-e-odgovorot-01.jpg

Одговорот е на следната страна...Би можело да ве интересира:

Гатанка за остроумни: Што е тоа? Проверете дали го знаете одговорот на оваа гатанка? Размислете добро, не е тешко...
Гатанка: Колку повеќе го има, толку помалку го гледаш, што е тоа? Дали гатанките ви го носат мирисот на детството и миговите поминати со вашите ба...
Гатанка за најумните глави: Ќе се сетите ли? Звучи контрадикторно... Што може да биде тоа? Ќе се сетите ли на одговорот на ов...

Најчитани неделава