Детска гатанка: Што сум јас?


Детска гатанка: Што сум јас?

Дали ги сакате гатанките? Оваа е лесна и сигурно брзо ќе дојдете до решението...

detska-gatanka-shto-sum-jas-01.jpg

Одоговорот е на следната страна...Би можело да ве интересира:

Лесна детска гатанка: Што е тоа? Некои гатанки навистина бараат детално размислување, но на оваа одговорот сигурн...
Детска гатанка: Вода пие, а не е живо Како се снаоѓате со гатанките? Оваа е од полесните... За колку секунди ќе се сет...
Гатанка за остроумни: Што е тоа? Проверете дали го знаете одговорот на оваа гатанка? Размислете добро, не е тешко...

Најчитани неделава