Детска гатанка: Што сум јас?

Дали ги сакате гатанките? Оваа е лесна и сигурно брзо ќе дојдете до решението...

detska-gatanka-shto-sum-jas-01.jpg

Одоговорот е на следната страна...Би можело да ве интересира:

Трик прашање за креативни умови: Што сум јас? Хммм, што може да биде ова? Ќе ви падне ли на ум креативниот одговор на ова праш...

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg