Квиз: Ќе ги погодите ли филмовите според емотикони?


Квиз: Ќе ги погодите ли филмовите според емотикони?

Љубителите на кинематографијата лесно можат да препознаат за кој филм станува збор дури и од само една сцена. Истовремено, секој филм или лик може да се поврзе и со одредени предмети – на пример, волшебните стапчиња секогаш ќе нè потсетуваат на Хари Потер.

pogodete-za-koj-film-stanuva-zbor-od-emotikonite-01.jpg

Ако сметате дека имате големо познавање кинематографија, тогаш без проблем ќе препознаете за кој филм станува збор само од неколку емотикони.

Во продолжение, со емотикони се претставени 15 филмови, а вие треба да ги погодите нивните наслови.

Ќе ги погодите ли филмовите според емотикони?
 1. 1. Кој филм е ова?
  Кликни за одговорот
 2. 2. Кој филм е ова?
  Кликни за одговорот
 3. 3. Кој филм е ова?
  Кликни за одговорот
 4. 4. Кој филм е ова?
  Кликни за одговорот
 5. 5. Кој филм е ова?
  Кликни за одговорот
 6. 6. Кој филм е ова?
  Кликни за одговорот
 7. 7. Кој филм е ова?
  Кликни за одговорот
 8. 8. Кој филм е ова?
  Кликни за одговорот
 9. 9. Кој филм е ова?
  Кликни за одговорот
 10. 10. Кој филм е ова?
  Кликни за одговорот
 11. 11. Кој филм е ова?
  Кликни за одговорот
 12. 12. Кој филм е ова?
  Кликни за одговорот
 13. 13. Кој филм е ова?
  Кликни за одговорот
 14. 14. Кој филм е ова?
  Кликни за одговорот
 15. 15. Кој филм е ова?
  Кликни за одговорот
 

Спирова С. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Квиз: Кој е крадецот? Дали сакате за момент да се ставите во улогата на детектив и да ѝ помогнете на п...
Квиз: Дали имате влакна на јазикот? Дали некогаш сте се соочиле со хотелска соба која не е како на фотките на интерн...
Квиз: Дали сте искрена личност? Дали сте личност која лаже без срам или пак секогаш ја кажувате вистината, дури ...

Најчитани неделава