Фрижидерот на иднината


Фрижидерот на иднината

friziderot-na-idninata-povekjeЦелта на проектот „In My Fridge“ е да го поедностави функционирањето во кујната. Користејќи современа технологија, фрижидерот е обезбеден со...


...читачи кои собираат податоци за квалитетот, квантитетот, рокот на траење на храната во него, дури и рецепти.

Постои и можност да ја гледате содржината во фрижидерот без да ја отворите вратата.

friziderot-na-idninata-1

friziderot-na-idninata-2

friziderot-na-idninata-3

friziderot-na-idninata-4

friziderot-na-idninata-5

friziderot-na-idninata-6

friziderot-na-idninata-7

Дизајнирано од Fabian Kreuzer & Markus Lorenz Schilling

Би можело да ве интересира:

Сајбер криминал ги демне социјалните медиуми – Зошто хакерот е заинтер... Според резултатите од истражувањето што го спроведоа Kaspersky Lab и B2B Interna...
Знаци кои покажуваат дека телефонот ви е хакиран и како да се заштитит... Немојте да се надевате на фактот дека вашиот телефон е ваша сопственост и ваша п...
Вистинска револуција во технологијата: Оригами роботи кои се движат Оригами роботите се рамни листови од метал, коишто се свиткуваат во роботи кои м...