Видео интервју со Михаил Караколев: Како е да се биде... пожарникар


Видео интервју со Михаил Караколев: Како е да се биде... пожарникар

Како изгледа да се справуваш со бесните огнени јазли и секојдневно да го ризикуваш животот? Михаил Караколев на гости во CRNOBELO.com...

video-intervju-kako-e-da-se-bide-pozharnikar-01.JPG

Михаил Караколев има 32 години, а веќе 9 години е пожарникар. Оваа професија ја работи посветено и со страст како и првиот ден.

Вели дека за ништо на светот не би ја менувал, иако е вистинска авантура и не знаете што може да ви донесе денот.

Од возењето со пожарникарско возило низ скопските улици до како изгледа опремата на еден пожарникар, Михаил беше гостин во редакцијата на CRNOBELO.com и ни откри детали за неговата хумана професија.

Погледнете го видео интервјуто со Михаил Караколев:

С. С. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Видео интервју со Антонија Локвенец: Како е да се биде... инфлуенсер Колку се заработува од професијата инфлуенсер во Македонија и колку Инстаграм е ...
Видео интервју со Марија Танчева: Како е да се биде... техничар за нок... Колку Македонките се грижат за своите нокти, но и колку се заработува од оваа пр...
Видео интервју со Марио Станковиќ: Како е да се биде... VFX артист во ... Како е да се контактира секојдневно со Холивуд? Марио Станковиќ, кој е дел од ти...