Најубавите Инстаграм фотки од Охрид покриен со снег


Најубавите Инстаграм фотки од Охрид покриен со снег

Можеби нетипично за Охрид, но деновиве снегот го претвори во снежна разгледница.

najubavite-instagram-fotki-od-ohrid-pokrien-so-sneg-001.jpg

На Инстаграм фотките се неверојатно магични, со оглед на тоа што добро познатите плажи и панорами се целосно побелени.

Како изгледа Охрид под снег, низ леќите на Инстаграмџиите?

Продолжува на следна страна...