Неработни денови за 2022 година

Пред нас се голем број неработни денови и 5 продолжени викенди. Испечатете си го календарот со неработни денови за 2022 година.

nerabotni-denovi-vo-2022-01.jpg

2021-ва беше годината кога кај многумина се врати надежта дека патувањата ќе станат повторно достапни и покрај пандемијата, па имавме дури 6 продолжени викенди за одмор.

Програмата за неработни денови во 2022 е исполнета со бројни празнични денови за прослава и неработни денови, но ќе имаме и неколку продолжени викенди.

Во 2022 има 4 продолжени викенди за сите граѓани, плус уште еден за граѓаните од православна исповед, па испланирајте како да ги искористите паметно.

Календарот со неработни денови е подготвен и може во секое време да го најдете на CRNOBELO.com во делот „Препорачуваме“ (во најдесната колона).

Или уште подобра опција е да го испечатите и закачите над работното биро или дома, на видно место.

Календарот со неработни денови за 2022-ра година можете да го преземете во PDF тука.

Споделете со пријателите, семејството и блиските со кои сакате да ги испланирате слободните денови во наредната година! 😊

Доколку го барате календарот со неработни денови од 2021-ва, можете да го најдете ТУКА.

 

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg