Сергеј Четковиќ - Ljuska oraha


Сергеј Четковиќ - Ljuska oraha

sergej-cetkovic-ljuska-oraha-povekjeСергеј Четковиќ сними видео спот за уште една од песните кои се акутелни во моментов од последниот албум „2 минута“ Ljuska oraha. Тој во последно......време настапува се почесто низ сите поранешни југословенски републики. Својот 35 роденден го прослави токму кај нас.