Попусти, шопинг, концерт, забава - Skopje City Mall слави 11-ти роденден!

Време е за нова роденденска дружба, големи попусти, добра забава, многу награди проследени со супер атмосфера во Skopje City Mall за нашиот 11-ти роденден!

popusti-shoping-koncert-zabava-skopje-city-mall-slavi-11-ti-rodenden-01.jpg

Ви нудиме пријатно шопинг искуство, проследено со жешки попусти како и супер забава која ќе трае од 08ти до 10ти октомври.

Славиме роденден, а тоа значи…

Петок и сабота ќе ве забавуваат домашни бендови на платото кај паркот, Ди Џеј сетови низ молот, играње брејкденс, џинот и пантомимата се составен дел од нашиот роденденски репертоар, огнено шоу, бесплатен фотобут за вашето друштво, кои со сигурност ќе направат супер забава. Покрај забавниот дел имаме и gift card патрола која ќе ви поставува прашања, затоа спремете се добро. Доколку сте користник на нашата апликација тогаш ве очекува и лов на поени за MojCityMall.

popusti-shoping-koncert-zabava-skopje-city-mall-slavi-11-ti-rodenden-02.jpg

Да незаборавиме на супер интересните детски работилници со MonkDolls и Botanico!

Веќе стигнавме до сабота вечер каде на нашата катна гаража ви приредуваме концерт на ДНК отворен за сите посетители. Спремете и дојдете да ги пееме најголемите хитови на ДНК на 07.10.2023

popusti-shoping-koncert-zabava-skopje-city-mall-slavi-11-ti-rodenden.jpg

Програмата на третиот ден од роденденската забава, што ќе се одржи во недела (08.10) е прилагодена првенствено за најмладите. Започнува со “Светот на Биби и Боби”, каде за прв пат до сега освен Биби ќе дојде и “Боби”, потоа танцуваме со Aqua Dance Club за на крај да се дружиме со “Стела и Сани”. После тоа брзаме внатре во мол на работилници со Мафини Слаткограм!

popusti-shoping-koncert-zabava-skopje-city-mall-slavi-11-ti-rodenden-03.jpg

„Согласно сите мерки за супер провод Ви нудиме врвна услуга, уникатно шопинг искуство, супер забава и имплементирање на светските модни трендови. Не заборавајте во сабота после шопинг се дружиме на ДНК концерт на катна гаража“ – изјави Дамјан Корубин, маркетинг менаџер на Скопје Сити Мол.

popusti-shoping-koncert-zabava-skopje-city-mall-slavi-11-ti-rodenden-04.jpg

popusti-shoping-koncert-zabava-skopje-city-mall-slavi-11-ti-rodenden-05.jpg

popusti-shoping-koncert-zabava-skopje-city-mall-slavi-11-ti-rodenden-06.jpg

Вратите за концертот на 07.10 се отвораат во 20:30 часот, додека концертот започнува во 21:30 часот. Во недела вратите се отвораат во 11:30, а програмата започнува во 12:00 и ќе трае до 15:00 часот.

Локацијата за одржување на сите концерти е кровот на Скопје Сити Мол, каде од безбедносни причини и за комфор на присутните, проектирано е да прими до 2500 посетители. Влезот на концертите е слободен. Откако капацитетот ќе се исполни, влезовите за концертите ќе бидат затворени, по што ќе продолжат да работат на принцип излез-влез поради одржување на бројката од 2500 луѓе.

Не заборавајте попустите ги објавуваме во четврток!

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg