9 ѕвезди со мани во изгледот, од кои не се срамат воопшто


9 ѕвезди со мани во изгледот, од кои не се срамат воопшто

Парис Хилтон има „мрзливо око“, Хоакин Феникс зајачка уста, а Дензел Вашингтон крив прст... Кој „недостаток“ не го коригира Кајли Џенер?

9-dzvezdi-so-mani-vo-izgledot-od-koi-ne-se-sramat-voopshto-01.jpg

И покрај тоа што познатите личности се перципирани како стандарди за убавина, некои од нив имаат и мани.

Но, добрата работа е што тие го прифаќаат својот изглед токму таков каков што е.

Ѕвезди со мани во изгледот, од кои не се срамат воопшто:

Кејт Хадсон има клемпави уши, но тоа не ја спречи да си направи момчешка фризура и да ги покаже.

9-dzvezdi-so-mani-vo-izgledot-od-koi-ne-se-sramat-voopshto-02.jpg

Хоакин Феникс е роден со зајачка уста и по корективната операција тој има лузна помеѓу горната уста и носот, но тоа не го спречи да стане еден о најуспешните холивудски актери.

9-dzvezdi-so-mani-vo-izgledot-od-koi-ne-se-sramat-voopshto-03.jpg

Парис Хилтон има т.н. состојба на мрзливо око, па поради слабите мускули левото око ѝ изгледа помало од десното.

9-dzvezdi-so-mani-vo-izgledot-od-koi-ne-se-sramat-voopshto-04.jpg

Дензел Вашинготон додека спортувал како млад го скршил малиот прст на десната рака. Бидејќи не побарал помош, тој му зараснал на криво.

9-dzvezdi-so-mani-vo-izgledot-od-koi-ne-se-sramat-voopshto-05.jpg

Џенифер Гарнер има деформација на прстите на десното стапало. Малиот прст и е над тој до него, но тоа не ја спречува да носи сандали.

9-dzvezdi-so-mani-vo-izgledot-od-koi-ne-se-sramat-voopshto-06.jpg

Уште 4 познати личности на следната страна...Би можело да ве интересира:

Ѕвезди кои прават добри дела од срце, а не за поголема слава Светските ѕвезди ја покажуваат славата на различен начин – некој создава бариера...
12 ѕвезди чиј изглед докажува дека годините се само бројка Кога ќе ги видите овие ѕвезди нема да претпоставите колку години имаат. Дали има...
Ѕвезди кои имале ФБИ досие, но ретко кој знае Низ годините, ФБИ имаат собрано тајни информации за милиони луѓе ширум светот, а...