Ѕвезди кои папараците ги начекаа во лош момент (фото)


Ѕвезди кои папараците ги начекаа во лош момент (фото)

8. Адам Сендлер дојде убаво облечен, но предоцна се сети да го закопча шлицот од панталоните, на свечениот настан.

dzvezdi-koi-paparacite-gi-nachekaa-vo-losh-moment-foto-9.jpg

9. Џесика Бил покажа дека е права домаќинка, изнесувајќи го во бањарка и плишани влечки, ѓубрето до блискиот контејнер.

dzvezdi-koi-paparacite-gi-nachekaa-vo-losh-moment-foto-10.jpg

10. Линдзи Лохан не успеа да ја освести од длабокиот сон под дејство на алкохол, дури ниту од силниот блиц на фотоапаратите.

dzvezdi-koi-paparacite-gi-nachekaa-vo-losh-moment-foto-11.jpg

11. Eлтон Џон го допре дното во вистинска смисла на зборот, паѓајќи од столчето за време на тениски турнир.

dzvezdi-koi-paparacite-gi-nachekaa-vo-losh-moment-foto-12.jpg

12. Софија Вергара со полни раце и уста си го изеде грицките среде улица.

dzvezdi-koi-paparacite-gi-nachekaa-vo-losh-moment-foto-13.jpg

13. Кејли Куоко мора да слушнала добра шега, бидејќи се смееше до солзи и како никој да не ја гледа.

dzvezdi-koi-paparacite-gi-nachekaa-vo-losh-moment-foto-14.jpg

14. Дејвид Аркет се врати во младешките години, кога ниско спуштените панталони не беа прекршок во модата, а ни законските прописи во Флорида.

dzvezdi-koi-paparacite-gi-nachekaa-vo-losh-moment-foto-15.jpg

М. А. | ЦрнобелоБи можело да ве интересира:

9 ѕвезди со мани во изгледот, од кои не се срамат воопшто Парис Хилтон има „мрзливо око“, Хоакин Феникс зајачка уста, а Дензел Вашингтон к...
Ѕвезди кои со промена на еден детаљ кај себе се разубавеа Од несоодветни мустаќи до лоши шишки, овие ѕвезди го тргнаа детаљот што им ја кр...
Ѕвезди кои во 2017 целосно го променија својот изглед Секоја девојка знае дека промената на фризурата може многу да допринесе за целос...