Монтесори сложувалки, креативни табли: 14 креативни и едукативни играчки за деца

Уште од најмала возраст потребно е да ја развиваме креативноста и моториката кај нашите најмили. Како што воспитувањето започнува од раѓањето така и развојот е нешто што треба да го поттикнуваме постојано.

montesori-slozuvalki-kreativni-tablo-14-kreativni-i-edukativni-igracki-za-deca-01.jpg

Одбравме 14 креативни и едукативни играчки за вашите најмили кои можете да ги нарачате веднаш:

1. Книга со свирче која го охрабрува бебето да ги развива моторните вештини. Идеална за играње и во бањата – водоотпорна.

15-kreativni-i-edukativni-igracki-za-deca-1.jpg

Цената е 290 денари и може да ја нарачате тука.

2. Меки коцки со животни. Лесни за одржување и погодни за игра во бањата.

15-kreativni-i-edukativni-igracki-za-deca-2.jpg

Цената е 390 денари и може да ги нарачате тука.

3. Силиконска боенка за деца. Наменета за да се разбуди креативноста кај децата боејќи ги различните фигури повторно и повторно.

15-kreativni-i-edukativni-igracki-za-deca-03.jpg

Цената е 1.590 денари и може да ја нарачате тука.

4. Креативна касичка. Детето може самото да си ја одбере шарата и изгледот на својата касичка.

15-kreativni-i-edukativni-igracki-za-deca-4.jpg

Цената е 300 денари и може да ја нарачате тука.

5. Сет за плетење на алки за развивање на креативноста.

15-kreativni-i-edukativni-igracki-za-deca-05.jpg

Цената е 350 денари и може да го нарачате тука.

6. Монтесори сложувалка со животни.

15-kreativni-i-edukativni-igracki-za-deca-07.jpg

Цената е 890 денари и може да ја нарачате тука.

7. Монтесори дрвени коцки.

 15-kreativni-i-edukativni-igracki-za-deca-7.jpg

Цената е 890 денари и можете да ги нарачате тука.

Уште 7 на следната страна...Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg