Играме брза географија: Знаете ли некое село на буквата „Ж“ во Македонија?


Играме брза географија: Знаете ли некое село на буквата „Ж“ во Македонија?

Дали ја познавате доволно добро нашата држава? Дали на моменти пријателите се шегуваат со вас дека сте „Истражи ја Македонија лик“? Ајде тестирајте ги вашите знаења...

igrame-brza-geografija-znaete-li-nekoe-selo-na-bukvata-zh-vo-makedonija-01.jpg

Одговорот со села во Македонија на буквата „Ж“ е на следната страна...Би можело да ве интересира:

Квиз: Колку добро ја познавате нашата татковина? Историски факти, географски поими, секојдневни, но важни работи - колку добро ја...
Квиз со 7 измешани лаги и вистини - Што е што? Колку лесно верувате во нешто што ќе слушнете или прочитате? Колку лесно веру...
Квиз: Колку знаете за човечкото тело? Дали сте експерт за анатомија и знаете многу за органите и процесите во човечкот...

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg