Играме брза географија: Знаете ли некое село на буквата „Ж“ во Македонија? - Results from #1


Играме брза географија: Знаете ли некое село на буквата „Ж“ во Македонија?

Села во Македонија на буквата „Ж“:

 • Железна Река
 • Железнец
 • Железница (село)
 • Желино
 • Жељувино
 • Жеровјане
 • Живалево
 • Живиње
 • Живово
 • Живојно
 • Жиганци
 • Жидилово
 • Жилче
 • Жировница
 • Житинени
 • Житоше
 • Жубрино
 • Жужње
 • Журче

С. С. | ЦрнобелоБи можело да ве интересира:

Квиз: Колку добро ја познавате нашата татковина? Историски факти, географски поими, секојдневни, но важни работи - колку добро ја...
Квиз со 7 измешани лаги и вистини - Што е што? Колку лесно верувате во нешто што ќе слушнете или прочитате? Колку лесно веру...
Квиз: Колку знаете за човечкото тело? Дали сте експерт за анатомија и знаете многу за органите и процесите во човечкот...

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg