Она што ќе го видите прво ја открива негативната страна од вашиот карактер - Results from #1


Она што ќе го видите прво ја открива негативната страна од вашиот карактер

Девојче што гледа низ прозорецот

Имате тенденција да не ги забележувате опасните ситуации пред вас. На моменти може дури и да го ризикувате сопствениот живот без да сфатите дека сте го направиле тоа.

Реагирате спонтано, понекогаш дури и премногу наивно. Честопати се доведувате во ситуации во кои ви е непријатно и не сте доволно подготвени за истите, па се соочувате со несакани последици.

Череп

Вие сте повеќе реалист отколку идеалист. Луѓето кои не ве познаваат доволно добро ве етикетираат како циничен човек. Но, вашето мото е дека сите добри работи во животот мора еден ден да завршат.

Вистината е дека не сте ниту преголем песимист, ниту пак оптимист – реалноста едноставно е премногу силна и ве држи цврсто закотвени на земјата.

Часовник

Уплашени сте дека нема да имате доволно време да ги направите сите работи во животот. Воедно, од (не)одредени причини, смртта е тема која исто така ви предизвикува страв и непријатност.

Сакате да постигнете толку многу работи и постојано сте во трка со времето. Тоа ве исцрпува и свесни сте за ова, иако не сакате да ги признаете овие работи пред другите луѓе.

Прозорец со завеса

Ве води авантурата, сакате да се чувствувате слободно како ветерот, па најчесто заборавате на сопствената возраст и обврските. Убаво е да се биде дете, млад во душата, сè додека не ја префрлате одговорноста на некој друг.

Вие сте тип на човек „што на ум, тоа на друм“ бидејќи знаете дека секогаш ќе има некој што ќе биде тука за вас и ќе ви излезе во пресрет. Честопати сте неодговорни, а кога не се јавува никој да ве извади од „кашата“, повторно ја префрлате вината кај другите.

(О)Милена | ЦрнобелоБи можело да ве интересира:

Брз тест – Одберете врата која ќе ви ја покаже иднината што ве очекува Сите коишто го направиле овој едноставен тест се изненадени од неговиот позитиве...
Тест на личноста: Гледате чамец или риба? Сликата во продолжение може слободно да ја наречеме оптичка илузија, бидејќи едн...
Она што го видовте прво на сликата ќе ви открие какви се трудите да бидете кога сте заљубени Каква личност сте кога сте заљубени е една работа, но какви се преправате дека с...

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg