Ќе го најдете ли велигденското јајце? Нам ни се чини како невозможна мисија

Потрагата по велигденски јајца полека почнува...

ke-go-najdete-li-veligenskoto-jajce-nam-ni-se-chini-kako-nevozmozna-misija-001.jpg

Една таква потрага се појави на социјалните мрежи во облик на оптичка илузија.

На колажот од цвеќиња и светли бои е скриено едно велигденско јајце, а ваша задача е добро да се сконцентрирате и да го пронајдете.

Нам ни се чини како невозможна мисија, но некои успеваат да го најдат за помалку од 2 минути.

Ќе успеете ли?

ke-go-najdete-li-veligenskoto-jajce-nam-ni-se-chini-kako-nevozmozna-misija-1.jpeg

Ако се откажавте, кликнете на следната страна...



Би можело да ве интересира:

Дали мозокот ви работи брзо - колку триаголници има на сликата? Колку триаголници можете да изброите на цртежот и за колку време? Колку триаг...
97% од луѓето не успеваат: Гледате ли вие две мачки на илустрацијата? Дали сте во оние 3% кои имаат беспрекорен вид или сепак не можете да ги пронајде...

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg