Забавно трик прашање: Пред кого секој мора да симне капа?

zabavno-trik-prashanje-pred-kogo-sekoj-mora-da-simne-kapa-02.jpg

С. С. | ЦрнобелоБи можело да ве интересира:

Трик прашање: Која е оваа жена? Ќе сфатите ли што се случува, која е оваа жена што секогаш точно ја знае информа...
Трик прашање за умни глави: Колку време ќе им биде потребно? Ајде за миг со мислите отпатувајте и замислете си ја оваа ситуација, па пресмета...
Трик прашање: Ако сестрата на твојот вујко не ти е тетка, што ти е таа? Ова интересно трик прашање нема да ви одземе многу време, сигурно брзо и лесно ќ...

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg