Неверојатно креативни билборди поради кои ќе го закочите сообраќајот


Неверојатно креативни билборди поради кои ќе го закочите сообраќајот

Добрата идеја и реализација може да го прослави или уништи производот.

Bilbordi-poradi-koi-ke-go-zakocite-soobrakajot-01.jpg

Креативните генијалци кои стојат зад овие интелигентни билборди совршено добро знаат како треба да изгледа добрата реклама.

Таа треба да ве натера да застанете за момент, да ве заинтригира, да ја раскажете некому и нормално, да ве поттикне да го купите производот.

Погледнете ги овие 40 билборди кои успеале да направат застој во сообраќајот – постои добра причина зошто:

(О)Милена | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Шолји со дрски пораки за несаканите гости во вашиот дом (фото) Дали некому не шега би му се заканиле дека сте ставиле отров во кафето или чајот...
Кога рекламата е генијална: Примери како маркетингот може да биде вист... Маркетингот, поточно рекламите веќе не се нешто неподносливо коешто веднаш чекат...
Најкористените емотикони пред 10 години vs. денес Првите емотикони се појавија за iPhone, пред речиси 11 години, на 21-ви ноември ...