Ким ја „поткупува“ Норт со шминка, Кајли забранува телевизија: Методите за воспитување на Кардашијан-Џенер


Ким ја „поткупува“ Норт со шминка, Кајли забранува телевизија: Методите за воспитување на Кардашијан-Џенер

Најмалите генерации на Кардашијан-Џенер семејството, растат брзо и веќе почнуваат да навлегуваат во светот на нивните мајки.

kim-ja-potkupuva-nort-so-shminka-kajli-zabranuva-televizija-metodite-za-vospituvanje-na-kardashian-jenner-0.jpg

Норт Вест веќе неколкупати ја видовме облечена во облека од Ким и со шминка на лицето, но како се поставуваат останатите сестри со нивните деца?

Дали се строги или премногу им дозволуваат и ги размазуваат- кои се нивните методи на воспитување?

Ким ја поткупува Норт со шминка за да ја натера да оди во училиште.

kim-ja-potkupuva-nort-so-shminka-kajli-zabranuva-televizija-metodite-za-vospituvanje-na-kardashijan-djener-02.jpg

Кајли не дозволува Сторми да гледа телевизија.

kim-ja-potkupuva-nort-so-shminka-kajli-zabranuva-televizija-metodite-za-vospituvanje-na-kardashijan-djener-03.jpg

Кортни не дозволува микробранови во нивниот дом.

kim-ja-potkupuva-nort-so-shminka-kajli-zabranuva-televizija-metodite-za-vospituvanje-na-kardashijan-djener-04.jpg

Клое не дозволува Тру да го гледа нивното реално шоу, а нема ни на другите деца во иднина, додека не наполни барем 13 години.

kim-ja-potkupuva-nort-so-shminka-kajli-zabranuva-televizija-metodite-za-vospituvanje-na-kardashijan-djener-05.jpg

Децата на Кортни се на посебна без-глутенска исхрана и без млечни производи.

kim-ja-potkupuva-nort-so-shminka-kajli-zabranuva-televizija-metodite-za-vospituvanje-na-kardashijan-djener-06.jpg

Ким ѝ дозволува на Норт да ја пегла косата само двапати годишно.

kim-ja-potkupuva-nort-so-shminka-kajli-zabranuva-televizija-metodite-za-vospituvanje-na-kardashijan-djener-07.jpg

Децата на Ким секогаш се под 24-часовен надзор на обезбедување.

kim-ja-potkupuva-nort-so-shminka-kajli-zabranuva-televizija-metodite-za-vospituvanje-na-kardashijan-djener-08.jpg

Кортни понекогаш спие со децата за да биде блиску до нив кога ќе се разбудат среде ноќ.

kim-ja-potkupuva-nort-so-shminka-kajli-zabranuva-televizija-metodite-za-vospituvanje-na-kardashijan-djener-09.jpg

Децата на Кортни учат дома заради пофлексибилен распоред со снимањето на шоуто.

kim-ja-potkupuva-nort-so-shminka-kajli-zabranuva-televizija-metodite-za-vospituvanje-na-kardashijan-djener-10.jpg

Кортни го ограничува времето кое децата ќе го поминуваат пред екран и уредите се забранети за време на оброци.

kim-ja-potkupuva-nort-so-shminka-kajli-zabranuva-televizija-metodite-za-vospituvanje-na-kardashijan-djener-11.png

M. M. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

19 причини зошто Кендал Џенер ќе биде топ модел уште многу години Знае како да одржи доза на мистерија околу себе, избегнува скандали, не пие алко...
Одат на одмори со неговата бивша, 15 години е постар: Факти за врската... Скот Дисик е уште еден во низата бивши на Кортни Кардашијан, а сега е во во сери...
10 животни лекции според кои се води Ким Катрал и ќе ве инспирираат Зад себе актерката има повеќе од 80 одиграни улоги, а најпозната е секако, по ли...