10 правила кои Арнолд Шварценегер ги почитува за да постигне успех


10 правила кои Арнолд Шварценегер ги почитува за да постигне успех

Не се плаши од неуспех.

10-pravila-koi-arnold-shvarceneger-gi-pochituva-za-da-postigne-uspeh-08.jpg

Ги игнорира хејтерите.

10-pravila-koi-arnold-shvarceneger-gi-pochituva-za-da-postigne-uspeh-07.jpg

Си наоѓа ментори и идоли.

10-pravila-koi-arnold-shvarceneger-gi-pochituva-za-da-postigne-uspeh-09.jpg

Работи напорно.

10-pravila-koi-arnold-shvarceneger-gi-pochituva-za-da-postigne-uspeh-10.jpg

Размислува позитивно затоа што смета дека тоа е заразно.

10-pravila-koi-arnold-shvarceneger-gi-pochituva-za-da-postigne-uspeh-11.jpg

С. С. | ЦрнобелоБи можело да ве интересира:

10 тајни на успехот на легендарниот Квентин Тарантино Која е тајната на успехот на Тарантино? Тој гледа талент во луѓето во кој никој ...
15 скриени правила на кармата - она што одбивате да го прифатите, ќе стане уште поинтензивно Овие скриени правила на кармата се длабоко вметнати во нашите души и срца, но ни...
„Победниците бараат начини, а губитниците причини“ - најдобрите цитати од најупорните спортисти на с... Мајкл Џордан, Усеин Болт, Михаел Шумахер, Џорџ Бест… тоа се имињата кои ги знаем...