Каква мајка – таква ќерка: Ким и Норт во аутфити со змиски принт на црковна служба (фото)


Каква мајка – таква ќерка: Ким и Норт во аутфити со змиски принт на црковна служба (фото)

5-годишната Норт Вест сака да ги следи стапките на нејзината мајка, па често може да ги забележиме во слични аутфити.

kakva-majka-takva-kjerka-kim-i-nort-vo-autfiti-so-zmiski-print-na-crkovna-sluzhba-foto-01.jpg

Пред 1 недела Норт го сврте вниманието кон неа на концертот на Канје, облечена во црн фустан и со црн кармин.

kakva-majka-takva-kjerka-kim-i-nort-vo-autfiti-so-zmiski-print-na-crkovna-sluzhba-foto-002.jpg

Сега, на неделната црковна служба, во чија организација учествувал и Канје, мајката и ќерката се дотераа во аутфити со змиски принт и гордо парадираа и се забавуваа на музичкиот настап. 

kakva-majka-takva-kjerka-kim-i-nort-vo-autfiti-so-zmiski-print-na-crkovna-sluzhba-foto-04.jpg

kakva-majka-takva-kjerka-kim-i-nort-vo-autfiti-so-zmiski-print-na-crkovna-sluzhba-foto-03.jpg

kakva-majka-takva-kjerka-kim-i-nort-vo-autfiti-so-zmiski-print-na-crkovna-sluzhba-foto-05.jpg

kakva-majka-takva-kjerka-kim-i-nort-vo-autfiti-so-zmiski-print-na-crkovna-sluzhba-foto-06.jpg

kakva-majka-takva-kjerka-kim-i-nort-vo-autfiti-so-zmiski-print-na-crkovna-sluzhba-foto-07.jpg

Би можело да ве интересира:

Не е лесно да се биде мајка... (фото) „Само седи дома со детето и после се жали уморна била. Е како така кога не оди н...
Бебето спие мирно - до мигот кога мајката ги затвора очите (фото) Работите со правосмукалката, па ви ѕвони телефонот, па трубат автомобилите од ул...
Победник на лотарија ги подигнал парите носејќи маска, за роднините да... Маж од Јамајка решил дека сака да остане анонимен додека ја собира наградата од ...