Кога работниците сакаат само побрзо да завршат и да си одат дома (фото)


Кога работниците сакаат само побрзо да завршат и да си одат дома (фото)

Опкружени сме со луѓе кои сакаат работата да ја работат колку да ја завршат и воопшто не се грижат за квалитетот на истата.

koga-rabotnicite-sakaat-samo-pobrzo-da-zavrshat-i-da-si-odat-doma-foto-01.jpg

Но, кога работат нешто со чиј резултат се засегнати многу луѓе, едноставно е неприфатливо такво работење.

Сепак, сведоци сме на дизајни кои немаат логика, па очигледно мора да се прилагодиме на туѓата неодговорност и да се смееме на нивната „лудост“.

Во продолжение погледнете како изгледа кога некој сака само да заврши побрзо и да си оди дома:

М. М. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

12 фото докази дека некои луѓе едноставно немаат среќа Кога ќе се разбудите, никогаш не знаете што ве чека во текот на денот, но се над...
10 луѓе кои сигурно имаат полош ден од вашиот (фото) Сите понекогаш имаме лоши денови кога се соочуваме со работи за кои помислуваме ...
11 фото докази дека некои луѓе заслужено го имаат прекарот „баксуз“ Животот не е воопшто лесен, но некои луѓе, немаат ниту малку среќа и секој нивни...