10 луѓе кои сигурно имаат полош ден од вашиот (фото)


10 луѓе кои сигурно имаат полош ден од вашиот (фото)

Овој возач кој за малку ќе тргнел по смртоносен „скратен пат“

10-lugje-koi-sigurno-imaat-polosh-den-od-vashiot-foto-07.jpg

Сопственикот на ова Porsche чие куче покажало непослушност...

10-lugje-koi-sigurno-imaat-polosh-den-od-vashiot-foto-08.jpg

Овој возач кој заборавил дека велосипедот му виси на кровот од гаражата...

10-lugje-koi-sigurno-imaat-polosh-den-od-vashiot-foto-09.jpg

Овој човек кој е на пат кон работа

10-lugje-koi-sigurno-imaat-polosh-den-od-vashiot-foto-10.jpg

И оваа девојка која 13 дена го барала iPad-от кој умешно се крие во седиштето на автомобилот

10-lugje-koi-sigurno-imaat-polosh-den-od-vashiot-foto-11.png

М. М. | ЦрнобелоБи можело да ве интересира:

6 мрачни шеги кои не се за луѓе со слабо срце Дали понекогаш се шегувате на чувствителни теми и луѓето ви велат „Како може тоа...
Дневна доза хумор - Како позираат Русите? (фото) Она што тие мислат дека е гламурозно и секси, од страна е само уште една причина...
11 фото докази дека некои луѓе заслужено го имаат прекарот „баксуз“ Животот не е воопшто лесен, но некои луѓе, немаат ниту малку среќа и секој нивни...