11 фото докази дека некои луѓе заслужено го имаат прекарот „баксуз“
Спонзорирано од:
Спонзорирано од ОгласиЗаРабота.мк
Референт 23-08-2019


11 фото докази дека некои луѓе заслужено го имаат прекарот „баксуз“

„Кога брат ти ќе помисли дека фрлањето iPad низ соба е добра идеја.“

11-foto-dokazi-deka-nekoi-lugje-zasluzheno-go-imaat-prekarot-baksuz-07.jpg

„Можеби ставив малку повеќе пена за да ја пополнам дупката во ѕидот на другата страна...“

11-foto-dokazi-deka-nekoi-lugje-zasluzheno-go-imaat-prekarot-baksuz-08.jpg

Кога сакаш да направиш нешто добро, но...

11 foto dokazi deka nekoi lugje zasluzheno go imaat prekarot baksuz 006

„Некој ми го скршил стаклото од автомобилот кое ме чинеше 300 долари, за да украде кутија со колачи...“

11-foto-dokazi-deka-nekoi-lugje-zasluzheno-go-imaat-prekarot-baksuz-10.jpg

Онлајн vs. реалност – само на најголемите баксузи им се случува ова:

11-foto-dokazi-deka-nekoi-lugje-zasluzheno-go-imaat-prekarot-baksuz-11.jpg

Кога немаш среќа ниту со чистењето...

11-foto-dokazi-deka-nekoi-lugje-zasluzheno-go-imaat-prekarot-baksuz-12.jpg

 М. М. | ЦрнобелоБи можело да ве интересира:

10 луѓе кои сигурно имаат полош ден од вашиот (фото) Сите понекогаш имаме лоши денови кога се соочуваме со работи за кои помислуваме ...
12 фото докази дека некои луѓе едноставно немаат среќа Кога ќе се разбудите, никогаш не знаете што ве чека во текот на денот, но се над...
Луѓе кои живеат по свои правила без да се грижат за туѓото мислење (фо... Некои луѓе едноставно се родени за да ги прекршуваат правилата и не се одредени ...