11 фото докази дека некои луѓе заслужено го имаат прекарот „баксуз“


11 фото докази дека некои луѓе заслужено го имаат прекарот „баксуз“

Животот не е воопшто лесен, но некои луѓе, немаат ниту малку среќа и секој нивни чекор завршува погрешно.

11-foto-dokazi-deka-nekoi-lugje-zasluzheno-go-imaat-prekarot-baksuz-01.jpg

Дали имате некој познаник или можеби вие сте вечниот баксуз, на кој секогаш му се случуваат најголемите глупости?

Не е воопшто лесно да се биде баксуз, но едно е сигурно – не сте сами, а овие луѓе се доказ за тоа.

11 луѓе кои очигледно не ги следи среќа:

Добрата вест – вратата е отворена. Лошата вест – не целосно.

11-foto-dokazi-deka-nekoi-lugje-zasluzheno-go-imaat-prekarot-baksuz-04.jpg

„Девојка ми заборавила дека има пенкало во џебот.“

11-foto-dokazi-deka-nekoi-lugje-zasluzheno-go-imaat-prekarot-baksuz-03.jpg

Ова е веројатно проблем на секоја девојка, но ретко која успева буквално во ова:

11-foto-dokazi-deka-nekoi-lugje-zasluzheno-go-imaat-prekarot-baksuz-05.jpg

Кога се брзате да отворите подарок.

11-foto-dokazi-deka-nekoi-lugje-zasluzheno-go-imaat-prekarot-baksuz-02.jpg

„Сакав само да ги исклучам слушалките од лап топ, но испадна полошо од што замислував.“

11-foto-dokazi-deka-nekoi-lugje-zasluzheno-go-imaat-prekarot-baksuz-06.jpg

Продолжува на следната страна... Би можело да ве интересира:

15 луѓе кои имаат полош ден од вашиот (фото) Веројатно е малку злобно, но кога мислите дека денот ви тргнал на лошо, секогаш ...
10 луѓе кои сигурно имаат полош ден од вашиот (фото) Сите понекогаш имаме лоши денови кога се соочуваме со работи за кои помислуваме ...
Луѓе на кои никогаш повеќе нема да им падне на памет да купат нешто онлајн (фото) Според досегашното искуство, покрај тоа што технологијата оди напред и онлајн ку...

Спонзорирани линкови:

Најчитани неделава