Нова тура смешни „Пред и потоа“ илустрации од омилениот Наолито (фото)
Спонзорирано од:
Спонзорирано од ОгласиЗаРабота.мк
PPC Specialist 19-08-2019


Нова тура смешни „Пред и потоа“ илустрации од омилениот Наолито (фото)

Се сеќавате на генијалните илустрации на Начо Дијаз Архона „Наолито“? Тие се вистинска оддишка од монотоното секојдневие.

nova-tura-smesni-pred-i-potoa-ilustracii-od-omileniot-naolito-foto-001.jpg

На едноставен и симпатичен начин, Начо ни презентира секојдневни ситуации со многу потребната доза на хумор… како на пример фактот што речиси сите го мразиме понеделник… или големината на стомакот пред и по посетата на шведската маса.

Погледнете ја новата тура смешни илустрации од Наолито, насмевката самата ќе се нацрта на лицето:

Nova-tura-smesni-ilustracii-od-Naolito (10).jpg

Nova-tura-smesni-ilustracii-od-Naolito (9).jpg

Nova-tura-smesni-ilustracii-od-Naolito (8).jpg

Nova-tura-smesni-ilustracii-od-Naolito (7).jpg

Nova-tura-smesni-ilustracii-od-Naolito (6).jpg

Nova-tura-smesni-ilustracii-od-Naolito (5).jpg

Nova-tura-smesni-ilustracii-od-Naolito (4).jpg

Nova-tura-smesni-ilustracii-od-Naolito (3).jpg

Nova-tura-smesni-ilustracii-od-Naolito (2).jpg

Nova-tura-smesni-ilustracii-od-Naolito (1).jpg

(О)Милена | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Секојдневни работи кои повеќето мажи ги прават, а на жените им одат на... Многупати сме докажале дека мажите и жените се сосема различни, како да припаѓаа...
Девојки и момци кои „сфатиле“ дека матурата треба да биде погламурозна... Со оглед на тоа што се слави еднаш во животот, некои матуранти мислат дека овој ...
Неочекувани, чудни и смешни ситуации со кои луѓето се соочиле на патув... Патувањата не се само за да направите фотки и да се пофалите каде сте, тие носат...