Смалена облека, заборавен кармин: Најлошите искуства од перење облека во машина (фото)


Смалена облека, заборавен кармин: Најлошите искуства од перење облека во машина (фото)

Експлодирана перница во машина, смалени парчиња облека, заборавен телефон – луѓе ги споделуваат најужасните искуства со перење облека во машина.

smalena-obleka-zaboraven-karmin-najloshite-iskustva-od-perenje-obleka-vo-mashina-foto-01.jpg

Не секој може да се нарече домаќин, а и не секоја машина е со добар квалитет. За тоа се доказ овие фотки кои можеби ќе ве потсетат на некого.

Луѓе си ги споделуваат најголемите промашувања што им се случиле при перење облека во машина.

Кое е вашето најлошо исксутво?

najsmeshnite-promashuvanja-shto-se-sluchuva-koga-nedomakjini-perat-obleka-vo-mashina-foto02 (1).jpg

najsmeshnite-promashuvanja-shto-se-sluchuva-koga-nedomakjini-perat-obleka-vo-mashina-foto3.jpg

najsmeshnite-promashuvanja-shto-se-sluchuva-koga-nedomakjini-perat-obleka-vo-mashina-foto04.jpg

najsmeshnite-promashuvanja-shto-se-sluchuva-koga-nedomakjini-perat-obleka-vo-mashina-foto05.jpg

najsmeshnite-promashuvanja-shto-se-sluchuva-koga-nedomakjini-perat-obleka-vo-mashina-foto06.jpg

najsmeshnite-promashuvanja-shto-se-sluchuva-koga-nedomakjini-perat-obleka-vo-mashina-foto07.jpg

najsmeshnite-promashuvanja-shto-se-sluchuva-koga-nedomakjini-perat-obleka-vo-mashina-foto08.jpg

najsmeshnite-promashuvanja-shto-se-sluchuva-koga-nedomakjini-perat-obleka-vo-mashina-foto09.jpg

najsmeshnite-promashuvanja-shto-se-sluchuva-koga-nedomakjini-perat-obleka-vo-mashina-foto10.jpg

najsmeshnite-promashuvanja-shto-se-sluchuva-koga-nedomakjini-perat-obleka-vo-mashina-foto11.jpg

M. M. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

15 луѓе кои имаат полош ден од вашиот (фото) Веројатно е малку злобно, но кога мислите дека денот ви тргнал на лошо, секогаш ...
10 луѓе кои сигурно имаат полош ден од вашиот (фото) Сите понекогаш имаме лоши денови кога се соочуваме со работи за кои помислуваме ...
Луѓе на кои никогаш повеќе нема да им падне на памет да купат нешто онлајн (фото) Според досегашното искуство, покрај тоа што технологијата оди напред и онлајн ку...

Најчитани неделава