Ситуации кои ни одат на нерви исто колку кога ќе згазиме на ЛЕГО коцка со боса нога (фото)


Ситуации кои ни одат на нерви исто колку кога ќе згазиме на ЛЕГО коцка со боса нога (фото)

Некои ситуации едноставно ја имаат моќта во секунда да ви го сменат расположението и да изгубите трпение – која е најлошата според вас?

situacii-koi-ni-odat-na-nervi-isto-kolku-koga-kje-zgazime-na-lego-kocka-so-bosa-noga-foto-1.jpg

На прво место за уништување на расположението засекогаш се наоѓа удирањето на малото прсте од ногата, на второто е згазнување на ЛЕГО коцка со боса нога, но има уште неколку ситуации кои ни одат на нерви.

Од неуспешно отворање на некои пакувања, до она кога гајката ќе ви се закачи на квака – што најмногу успева вас да ве изнервира?

Издвојуваме неколку можни сценарија...

Кога ќе го отворите пакувањето од павлака толку несмасно

situacii-koi-ni-odat-na-nervi-isto-kolku-koga-kje-zgazime-na-lego-kocka-so-bosa-noga-foto-02.jpg

Кога сликата на производот ќе ве излаже, а вие сте „настрвени“

situacii-koi-ni-odat-na-nervi-isto-kolku-koga-kje-zgazime-na-lego-kocka-so-bosa-noga-foto-03.jpg

Ова најчесто се случува кога најмногу брзаме да излеземе

situacii-koi-ni-odat-na-nervi-isto-kolku-koga-kje-zgazime-na-lego-kocka-so-bosa-noga-foto-04.jpg

Кога гајката од панталоните ќе ви се закачи на квака – има ли полошо?

situacii-koi-ni-odat-na-nervi-isto-kolku-koga-kje-zgazime-na-lego-kocka-so-bosa-noga-foto-05.jpg

Невозможна мисија да отворите некои пакувања

situacii-koi-ni-odat-na-nervi-isto-kolku-koga-kje-zgazime-na-lego-kocka-so-bosa-noga-foto-07.jpg

Кога вратата од јавен тоалет не може ниту да се затвори

situacii-koi-ni-odat-na-nervi-isto-kolku-koga-kje-zgazime-na-lego-kocka-so-bosa-noga-foto-06.jpg

Кога ќе дадете тон пари, а нема да фатите ниту една играчка на фамозните апарати

situacii-koi-ni-odat-na-nervi-isto-kolku-koga-kje-zgazime-na-lego-kocka-so-bosa-noga-foto-08.jpg

Кога ќе го направите „сол“ екранот од телефонот

situacii-koi-ni-odat-na-nervi-isto-kolku-koga-kje-zgazime-na-lego-kocka-so-bosa-noga-foto-09.jpg

М. М. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Фото докази дека некои работи се можни само во Русија Шетање гуска на врвца, празни клупи, баби што не ги држи место – ситуации кои мо...
Мажите мразат шопинг од дното на душата (фото) Повеќето жени се љубители на шопингот и можат со часови да шетаат од продавница ...
15 луѓе кои имаат полош ден од вашиот (фото) Веројатно е малку злобно, но кога мислите дека денот ви тргнал на лошо, секогаш ...

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg