Кога сакате да заштедите на добар мајстор и услугата нема да излезе како што замислувате (фото)

Не залудно велат „сиромашниот плаќа двапати“... еднаш поевтино, а вториот пат за да ја поправи грешката од лошата услуга. Овие луѓе добро знаат што значи да добиете лоша услуга...

koga-sakate-da-zashtedite-na-dobar-majstor-i-uslugata-nema-da-izleze-kako-shto-zamisluvate-foto-01.jpg

Ви се случило ли некогаш да викнете некој „стручен“ во која било област за да направи нешто, а на крај резултатот да е полош од претходно?

Некои мајстори и професионалци во својата област навистина си ја знаат работата, но понекогаш се забележува кога сакаме да заштедиме и ќе промашиме со изборот.

Во продолжение погледнете неколку такви фото-докази од услуги кои не испаднале како што било очекувано:

„Како молерите завршија работа“

koga-sakate-da-zashtedite-na-dobar-majstor-i-uslugata-nema-da-izleze-kako-shto-zamisluvate-foto-02.jpg

„Шефе, го обележав патот“

koga-sakate-da-zashtedite-na-dobar-majstor-i-uslugata-nema-da-izleze-kako-shto-zamisluvate-foto-03.jpg

„Сопственикот ми кажа дека наместил врати во туш кабината“

koga-sakate-da-zashtedite-na-dobar-majstor-i-uslugata-nema-da-izleze-kako-shto-zamisluvate-foto04.jpg

„Одличен маркетинг за филм“

koga-sakate-da-zashtedite-na-dobar-majstor-i-uslugata-nema-da-izleze-kako-shto-zamisluvate-foto-05.jpg

„Која ознака е точна?“

koga-sakate-da-zashtedite-na-dobar-majstor-i-uslugata-nema-da-izleze-kako-shto-zamisluvate-foto-06.jpg

„Го ставив копчето, шефе“

koga-sakate-da-zashtedite-na-dobar-majstor-i-uslugata-nema-da-izleze-kako-shto-zamisluvate-foto-07.jpg

Непристапен пристап

koga-sakate-da-zashtedite-na-dobar-majstor-i-uslugata-nema-da-izleze-kako-shto-zamisluvate-foto-08.png

Продолжува на следната страна...Би можело да ве интересира:

12 фото-докази дека животот во пар може да биде смешен и тежок истовремено Додека едни парови се создадени за да бидат и живеат заедно, правејќи си го секо...
Безобразни вицеви што ќе ве насмеат до солзи и ќе сакате да ги споделите со избрано друштво (18+) Ви се случило да се срамите кога читате некои вицеви? Некои од овие вицеви помал...
Смешна фото-компилација: Мајстори кои очигледно не си ја знаат работата Лошо монтирана чешма, тераса без врата, ѕид за кој мислите дека ќе падне во секо...

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg