На сите ни се добро познати: 14 иронични закони на универзумот
Спонзорирано од:
Спонзорирано од ОгласиЗаРабота.мк
Монтер 23-06-2019


На сите ни се добро познати: 14 иронични закони на универзумот

na-site-ni-se-dobro-poznati-15-ironicni-zakoni-na-univerzumot-01.jpg

Според законите на универзумот, ако има дури и најмала шанса да се случи нешто што воопшто не го посакуваме, тогаш најверојатно ќе се случи.

Но, што е уште полошо, во повеќето случаи тоа се случува во моменти кога ни е најмалку потребно.

Погледнете ги овие иронични закони, низ илустрации кои ни покажуваат дека животот навистина има добра смисла за хумор:

Закон на кафето

na-site-ni-se-dobro-poznati-15-ironicni-zakoni-na-univerzumot-02.jpg

 

Закон на јавниот превоз

na-site-ni-se-dobro-poznati-15-ironicni-zakoni-na-univerzumot-04.jpg

 

Закон на чекањето на шалтер

na-site-ni-se-dobro-poznati-15-ironicni-zakoni-na-univerzumot-05.jpg

 

Законот на маникир

na-site-ni-se-dobro-poznati-15-ironicni-zakoni-na-univerzumot-06.jpg

 

Законот на пораките

na-site-ni-se-dobro-poznati-15-ironicni-zakoni-na-univerzumot-07.jpg

 

Закон на будењето

na-site-ni-se-dobro-poznati-15-ironicni-zakoni-na-univerzumot-08_copy.jpg

 

Бр. 1 закон на дождот: Чадор

na-site-ni-se-dobro-poznati-15-ironicni-zakoni-na-univerzumot-09.jpg

 

Бр. 2 закон на дождот: Автомобил

na-site-ni-se-dobro-poznati-15-ironicni-zakoni-na-univerzumot-010.jpg

 

Законот на купување облека

na-site-ni-se-dobro-poznati-15-ironicni-zakoni-na-univerzumot-11.jpg

 

Законот на можност за средба со луѓе

na-site-ni-se-dobro-poznati-15-ironicni-zakoni-na-univerzumot-12.jpg

 

Законот на чекањето ред

na-site-ni-se-dobro-poznati-15-ironicni-zakoni-na-univerzumot-13.jpg

 

Законот на повиците

na-site-ni-se-dobro-poznati-15-ironicni-zakoni-na-univerzumot-14.jpg

 

Законот на хулахопките

na-site-ni-se-dobro-poznati-15-ironicni-zakoni-na-univerzumot-15.jpg

 

Законот на белата облека

na-site-ni-se-dobro-poznati-15-ironicni-zakoni-na-univerzumot-16.jpg

М. М. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Бабини деветини или во какви глупости веруваме Кога бев мал верував во сé и сешто. Мислев дека секој старечки збор и прекор сод...
Чудни факти кои можат да ви го спасат животот Се сеќавате на советот за спиење со затворени врати, за поголема заштита во случ...
Писмо што треба да го прочита секоја жена Вие сте важни. Ако никој не ви го кажал тоа денес, го читате сега. Вие сте ва...