11 ситуации во кои „баксуз сум“ е единственото логично објаснување


11 ситуации во кои „баксуз сум“ е единственото логично објаснување

Ако нешто може да тргне наопаку, шансите дека тоа ќе се случи се речиси 100%. Звучи добро познато?

11-situacii-vo-koi-baksuz-sum-e-edinstvenoto-logicno-objasnuvanje-001.jpg

Марфиевите закони се секојдневни ситуации кои секогаш се случуваат по најцрното можно сценарио, а вие сè што може да направите е: Тоа е, баксуз сум.

Овие 11 ситуации се токму такви, а се прикажани на комичен и неверојатно реален начин:

Има два типа на фластери - оние кои не се одлепуваат и оние кои не се лепат

11-situacii-vo-koi-baksuz-sum-e-edinstvenoto-logicno-objasnuvanje-01.jpg

Играчката која е невозможно да се скрши обично користи за да се скршат сите работи наоколу

11-situacii-vo-koi-baksuz-sum-e-edinstvenoto-logicno-objasnuvanje-02.jpg

Шампонот и регенераторот никогаш не се трошат во исто време, но затоа сите средства за туширање на телото ги снемува во ист ден

11-situacii-vo-koi-baksuz-sum-e-edinstvenoto-logicno-objasnuvanje-03.jpg

Кога ќе ги исечете ноктите – тогаш ви требаат најмногу

11-situacii-vo-koi-baksuz-sum-e-edinstvenoto-logicno-objasnuvanje-04.jpg

Без разлика колку сте внимателни – секогаш ќе се испрскате

11-situacii-vo-koi-baksuz-sum-e-edinstvenoto-logicno-objasnuvanje-05.jpg

Продолжува на следната страна...Би можело да ве интересира:

Колку време им е потребно на мажите, а колку на жените за едни исти ра... Можете ли да поверувате дека мажите поминуваат повеќе време на лична хигиена отк...
До колку години вашиот живот треба да биде „ставен во ред“? Некои луѓе се жалат дека љубовниот живот им е катастрофа, други ја мразат својат...
Бабини деветини или во какви глупости веруваме Кога бев мал верував во сé и сешто. Мислев дека секој старечки збор и прекор сод...