10 емотикони што сигурно ги употребувате погрешно


10 емотикони што сигурно ги употребувате погрешно

6. Овој емотикон покажува дека сакате прегратка.

10-emotikoni-shto-sigurno-ste-gi-upotrebuvale-pogreshno-07.jpg

7. Емотиконот со исплазен јазик најчесто се користи за шегување, но всушност претставува личност која ужива или пробува храна.

10-emotikoni-shto-sigurno-ste-gi-upotrebuvale-pogreshno-08.jpg

8. Двете дланки означуваат славење успех.

10-emotikoni-shto-sigurno-ste-gi-upotrebuvale-pogreshno-09.jpg

9. Овој емотикон можеби изгледа гневно и фрустрирано, но наводно, би требало да го употребувате кога ќе надминете некоја пречка.

10-emotikoni-shto-sigurno-ste-gi-upotrebuvale-pogreshno-10.jpg

10. Oвој емотикон најчесто се користи за искажување фрустрација, но всушност означува замор.

10-emotikoni-shto-sigurno-ste-gi-upotrebuvale-pogreshno-11.jpg

Спирова С. | ЦрнобелоБи можело да ве интересира:

Одлично зборувам германски и француски: За што најчесто лажат луѓето на интервју за работа? Општо познато е дека сите ја извртуваме вистината на нашите кратки работни биогр...
Невротичните се сликаат со „дакфејс“, амбициозните јадат брзо - секојдневни навики кои го откриваат ... Постојат толку многу рутински навики кои ги правиме во текот на денот на кои нај...
Женските гради имаат 12 различни облици: Кој е вашиот и што тој открива? Секоја жена, па дури и онаа со најпривлечното деколте, постојано се прашува дали...

Спонзорирани линкови: