13 фото докази од мажи кои знаат дека љубовта се покажува со дела, а не со зборови

„Ги плетев овие чорапи за жена ми за да не ѝ смрзнат нозете“ - мажи со широко срце и способност да покажат дека се грижат за саканите се позитива на денот. Доказ дека уште ги има... 

13-foto-dokazi-za-mazhi-koi-znaat-deka-ljubovta-se-pokazhuva-so-dela-a-ne-so-zborovi-01.jpg

Можеби сакаат да изгледаат силно, ладно и моќно, но тоа не значи дека мажите немаат нежни срца и понекогаш не знаат да ја покажат оваа своја страна.

Голем дел од претставниците на посилниот пол знаат да ја покажат својата грижа на уникатен и сладок начин, а тие се нашите херои и позитива на денот.

Во продолжение издвојуваме токму такви мажи кои знаат да ги облеат саканите за љубов и внимание.

Доказ дека постојат и такви мажи:

„Ги плетев овие чорапи само за на жена ми за да не ѝ смрзнат нозете.“

13-foto-dokazi-za-mazhi-koi-znaat-deka-ljubovta-se-pokazhuva-so-dela-a-ne-so-zborovi-02.jpg

„Една вечер, мојата сакана сопруга рече – мора да направиме лулка за децата во двор ама да ме собира и мене. Две недели подоцна го направив ова.“

13-foto-dokazi-za-mazhi-koi-znaat-deka-ljubovta-se-pokazhuva-so-dela-a-ne-so-zborovi-03.jpg

„Никогаш не сум држел игла, но плетев 1 ипол месец за новороденото дете на најдобар пријател.“

13-foto-dokazi-za-mazhi-koi-znaat-deka-ljubovta-se-pokazhuva-so-dela-a-ne-so-zborovi-04.jpg

„Си ја уништив кошулата со нешто што не се пере, па мојот сопруг ми го направи ова.“

13-foto-dokazi-za-mazhi-koi-znaat-deka-ljubovta-se-pokazhuva-so-dela-a-ne-so-zborovi-05.jpg

„Купив стар монитор кој го преправив во куќичка за мачето за да ја израдувам жена ми.“

13-foto-dokazi-za-mazhi-koi-znaat-deka-ljubovta-se-pokazhuva-so-dela-a-ne-so-zborovi-06.jpg

Маж направил сладок држач на очила за сопругата...

13-foto-dokazi-za-mazhi-koi-znaat-deka-ljubovta-se-pokazhuva-so-dela-a-ne-so-zborovi-07.jpg

Продолжува на следната страна...



Би можело да ве интересира:

10 фото докази дека животот со деца секој ден ви е лотарија „Кога моето дете прави ‘поправки’ со лепак...“ e само една од сцените од кои ќе ...
Фото-докази дека некои сопрузи се како излезени од кошмарите (буквално немаат осет) „Маж ми ја фрла нечистата облека на земја, иако имаме канта за тоа“. Многу жени ...
Фото-споредби на домови пред vs. по чистење (доказ за моќта на уредноста) Живеењето во константен хаос и нечист дом влијае негативно на менталното здравје...

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg