Која награда би требало да ја добиете во животот?


Која награда би требало да ја добиете во животот?

Кога би се доделувале награди за категории како најдобар пријател, најдоверлива личност или најголем комичар во друштвото што мислите која би ја добиле вие?

koja-nagrada-bi-trebalo-da-ja-dobiete-vo-zivotot-0001.jpg

Секој од нас има посебни карактеристики и особини кои го изделуваат од другите и го прават незаменлив.

Како гледаат пријателите на вас и која награда би требало да ја добиете во животот ќе дознаете преку овој забавен тест.

Решете го и откријте:

 

Која награда би требало да ја добиете во животот?
 1. 1.
  Загрижен/а сум. Штом откажал/а сигурно нешто се случило...
  Ќе се јавам на некој друг и ќе излезам со него/неа
  Ќе си направам супа и ќе ја изедам за да се чувствувам подобро
  Нешто друго
  Ќе се јавам кај некој друг пријател/ка и ќе го оговараме тој/таа што откажал
  Ништо
 2. 2.
  Доверлив/а
  Одлучен/а
  Паметен/на
  Не знам
  Смешен/на
  Замислен/на
 3. 3.
  Ќе полудам и ќе бидам под стрес
  Ќе им се јавам на луѓето кои ме чекаат и ќе им ја кажам вистината
  Ќе им се јавам на луѓето и ќе излажам нешто
  Ќе пробам да ја свртам на шега целата ситуација
  Нешто друго
  Нема да се појавам на состанокот
 4. 4.
  Ќе му кажам дека е супер. Малите лаги никогаш не се на одмет
  Ќе додадам многу кечап и мајонез за да го сменам вкусот
  На шега ќе кажам дека храната не е за јадење
  „Случајно“ ќе ми падне чинијата и ќе отидеме во ресторан
  Нешто друго
  Ќе изедам сè без збор
 5. 5.
  Ќе му/ѝ кажам „Извини имам други планови“
  Ќе го откажам состанокот и ќе отидам кај него/неа
  Ќе нарачам супа и ќе ја испратам преку достава
  Ќе отидам кај него/неа и ќе се обидам да го/ја развеселам
  Зависи од ситуацијата
  Не знам
 6. 6.
  Ќе го изненадам партнерот/ката со патување на некоја непозната дестинација
  Ќе направам уникатен подарок кој ќе го/ја потсетува на првиот состанок
  Ќе подготвам романтична вечера со свеќи
  Па само една година сме заедно, мора ли да славиме?
  Ќе направам смешен филм за нашата прва година заедно
  Не знам
 7. 7.


М. С. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Што кажува вашата омилена боја на кармин за вас и вашиот карактер? Можеби ви звучи чудно, но секој избор што го правите, вклучувајќи го и одбирањет...
Квиз: Кој маж има најголема веројатност да е во депресија? Дали досега сте ги посетиле Италија, Шпанија и Шведска? Ајде за миг заедно да от...
Одберете магично стапче кое би сакале да го имате и откријте ги тајнит... Кога би имале магично стапче со кое ќе може да добиете што сакате и кога сакате,...