Каква боја е вашата енергија?


Каква боја е вашата енергија?

kakva-boja-e-vasata-energija-001.jpg

Секој човек кој го запознавате во себе носи нешто специфично. Некои луѓе имаат енергија која ве засмева, додека други имаат насобрана негативност од која сакаме што побрзо да избегаме.

Според она што го гледате, многу лесно може да откриете дали носите темна или ведра енергија.

Овој квиз со бои ќе ви открие:

Каква боја е вашата енергија?
 1. 1. Која боја доминира на сликата, според вашите очи?

 2. 2. Каде со задоволство би нурнале?

 3. 3. Ако љубовта имаше боја, тоа ќе беше:

 4. 4. Движењето на водата ве асоцира на:
  Хаос
  Прогрес
  Мир
 5. 5. Одберете го првиот збор со кој би ја поврзале сликата:
  Лутина
  Деструктивност
  Енергичност
 6. 6. Која нијанса ве асоцира на мир?

 7. 7. Облаците се:
  Моќни
  Инспиративни
  Морничави

М. Д. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Загатка за мудри луѓе Колку брзо мозокот ви смислува креативни решенија? Тестирајте се! Што мислите ко...
Квиз: Дали сте добар или лош човек? Дали сте од оние луѓе кои срцето би го дале за другите или секогаш на прво место...
Брз и прецизен тест кој го открива карактерот - Што видовте прво на сл... Дрво, горила, лав или риби? Што забележавте прво на сликата? Не трудете се премн...