Дали разликувате скап од евтин веренички прстен?


Дали разликувате скап од евтин веренички прстен?

dali-razlikuvate-skap-od-evtin-verenicki-prsten-001.jpg

Сигурни сте дека можете добро да процените дали прстенот кој го носите на рака, или кој еден ден ќе го носите, е оригинал и има „пристојна цена“ или пак е евтина копија?

Овој квиз ќе ви помогне да го изострите окото на оваа тема.

Ретки се оние кои намерно ќе купат евтин веренички прстен, или истиот сакаат да го имаат на раката како симбол на вечна љубов, па затоа вреди да проверите:

Дали разликувате скап од евтин веренички прстен?
  1. 1.

  2. 2.

  3. 3.

  4. 4.

  5. 5.

  6. 6.

  7. 7.

  8. 8.

М. Д. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Квиз: Каква убавина носите во себе? Како ве доживуваат луѓето? Дали имате елеганција како од минатиот век, мистична ...
Што кажува за вас начинот на кој ја носите чантата? Ја носите на рамо и ја држите со рака или ја ставате преку рамо и заборавате нa ...
Квиз: Одберете еден прстен и дознајте каква жена сте Во овој период постојано се зборува за свадби и сè се врти околу нив во пролетна...