Вирална љубовна загатка: Го бараме срцето скриено меѓу слончињата


Вирална љубовна загатка: Го бараме срцето скриено меѓу слончињата

Илустрираните загатки на унгарскиот уметник Gergely Dudás многу брзо и лесно стануваат вирална сензација.

viralna-ljubovna-zagatka-go-barame-srceto-skrieno-megju-sloncinjata-01.jpg

Истото важи и за најновата, љубовна загатка за Валентајн во која сите го бараат скриеното срце меѓу еден куп слончиња.

Внимателно разгледајте ја илустрацијата и пробајте да го најдете скриеното срце.

Ако се откажете, кликнете на следна страна...Би можело да ве интересира:

Загатки заради кои нема да имате мир додека не најдете решение Истражувањата многупати докажале дека решавањето загатки и логички задачи е искл...
Загатки за оние со развиена логика: Ќе успеете ли да ги решите за 10 с... Ако сте од оние кои мислат дека сите проблеми на светот имаат логично објаснувањ...
Загатки кои ќе им бидат лесни само на оние кои се родени „решавачи на ... Најдобрите загатки се оние кои се состојат од секојдневни ситуации или предмети ...