Можете ли да пронајдете што не е во ред со секоја од фотографиите?


Можете ли да пронајдете што не е во ред со секоја од фотографиите?

Колку пати ви се случило да гледате, а да не забележувате нешто?

mozhete-li-da-pronajdete-shto-ne-e-vo-red-so-sekoja-od-fotografiite-01.jpg

Токму тоа ќе ви се случува и со фотките во продолжение, на кои ќе треба да откриете што не е во ред.

Способностите за забележување детали се многу важни и во секојдневието, па добро е да се вежбате.

Овие илустрации ќе ве предизвикаат да ги тестирате вашите способности за забележување:

(Кликнете на самите илустрации за да го проверите одговорот)

Можете ли да пронајдете што не е во ред со секоја од фотографиите?
 1. 1. Астронаут
  Кликни за одговорот
 2. 2. На село
  Кликни за одговорот
 3. 3. Пловење на мраз
  Кликни за одговорот
 4. 4. Појадок
  Кликни за одговорот
 5. 5. Пустина
  Кликни за одговорот
 6. 6. Лондон
  Кликни за одговорот
 7. 7. Куќа во природа
  Кликни за одговорот
 8. 8. Во гардероба
  Кликни за одговорот

М. М. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Квиз за жени: Колку ги разбирате мажите? Дали мажите ги читате како отворена книга или сепак ви се мистерија со која не м...
Кое животно го гледате прво на сликата? Овие едноставни визуелни тестови кои откриваат по нешто ново за личноста и момен...
Квиз: Откријте каков ви е вкусот за мажи Леонардо ди Каприо, Барак Обама, Бред Пит или можеби Владимир Путин, која од ови...