Предизвик кој ќе го решат точно само умните глави: Колку дупки има маицата?

Оваа задача на прв поглед изгледа едноставно, но најверојатно ќе направи да погрешите при одговарањето... Колку дупки има маицата?

predizvik-koj-kje-go-reshat-tochno-samo-umnite-glavi-kolku-dupki-ima-maicata-01.jpg

Погледнете ја добро илустрацијата:

predizvik-koj-kje-go-reshat-tochno-samo-umnite-glavi-kolku-dupki-ima-maicata-02.jpg

 

Решението е на следната страница...Би можело да ве интересира:

Визуелен предизвик: Кој жолт круг е помал? Како се снаоѓате со визуелните предизвици? Ве служи ли добро видот? Тестирајте с...
Визуелна загатка: Пронајдете ја различната мачка за 5 секунди Оваа загатка за 5 секунди ќе ја решат само оние кои имаат добра моќ на забележув...
Визуелен предизвик: Пронајдете ги скриените ликови за 10 секунди Каква е вашата моќ на забележување? Имате ли изострен вид, до толку што за 10 се...
Визуелен предизвик за најупорните: Која коцка е со грешка? Предизвик што точно ќе го решат само најупорните, оние со моќ за забележување де...
Визуелен предизвик: Кој е сопругот на Ана? Визуелните предизвици се создадени за да се забавуваме, но и да размислуваме лог...
Тежок визуелен предизвик: Пронајдете го авионот што лета во спротивен правец од останатите На илустрацијата пред вас има неколку стотина авиони. Сите тие летаат „нанадвор“...

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg