Визуелен предизвик: Кој жолт круг е помал?

Како се снаоѓате со визуелните предизвици? Ве служи ли добро видот? Тестирајте се со оваа задача...

vizuelen-predizvik-koj-zholt-krug-e-pomal-01.jpg

Одговорот е на следната страница...Би можело да ве интересира:

Визуелен предизвик на кој сигурно ќе одговорите погрешно Оваа илустрација на прв поглед изгледа едноставно, но може да ве збуни... Колку ...
Визуелен предизвик кој ќе ве измачи: Пронајдете го прстенот на илустрацијата Како се снаоѓате со визуелните предизвици? Пред вас е еден тежок, кој добро ќе в...
Визуелен тест: Можете ли за 10 секунди да ја пронајдете грешката на фотографијата? Каква е вашата моќ на забележување? Дали обрнувате внимание на деталите? Погледн...

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg