Квиз: Какви ќе станете доколку се збогатите преку ноќ?


Квиз: Какви ќе станете доколку се збогатите преку ноќ?

Сите добро го знаеме убедувањето дека парите може да го извадат најлошото од човекот, и тоа сме го виделе повеќепати со сопствени очи.

kviz-kakvi-kje-stanete-dokolku-se-zbogatite-preku-nokj-001.jpg

Па, не може а да не се запрашате какви би биле вие, ако ви се посреќи во животот и се збогатите преку ноќ?

Како брзите пари ќе ви влијаат? Дали ќе станете арогантни и надмени или ќе се обидете да помогнете колку повеќе можете? Што мислите?

Какви ќе станете доколку се збогатите преку ноќ?
 1. 1.
  Да се јавам во банка, да видам што се случило.
  Тоаааа, сонот ми се исполни!
  Грешка е. Ќе ги повлечат назад.
  Ајде да ги потрошам додека ги има!
 2. 2.
  Родителите
  Никој! Сите ќе ме користат.
  Најблиската пријателка/ најдобриот пријател
  Партнерот/ партнерката
 3. 3.
  Што не...
  Тура шампањ за частење.
  Не купувам, реновирам низ дома.
  Авионски билети, резервирам хотели...
 4. 4.
  Веројатно се љубоморни
  Сигурно ќе ми побараат пари во прва прилика
  Се надевам се радуваат, бидејќи заедно ќе ги трошиме
  Не ме интересира
 5. 5.
  Го освоите светот
  Го подобрите светот
  Го прошетате светот
  Го спасите светот

М. Д. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Изборот на појадок открива: Какви сте потајно? Што преферирате за појадок? Еден поголем омлет да ве држи до крајот на денот или...
Одберете клуч и откријте: Какви сте по природа? Станува збор за интересен тест и процена на тоа каков тип на личност сте, кој иа...
Загатката која може да ја решат само 2% од луѓето - ќе успеете ли вие? Оваа загатка е смислена од Алберт Ајнштајн во 1930-та година, а досега успеале д...

Најчитани неделава