Квиз: Погодете го филмот или серијата според ентериерот


Квиз: Погодете го филмот или серијата според ентериерот

Ако сте љубител на филмови и серии и цели ноќи и викенди поминувате пред телевизор или лап топ, тогаш овој квиз нема да ви биде воопшто тежок.

kviz-pogodete-go-filmot-ili-serijata-spored-enterierot-01.jpg

Ќе биде предизвик, бидејќи можеби некои сцени веќе сте ги заборавиле, но ако сте верен фан, сигурно ќе се сетите.

Сè што треба да направите е да ги погледнете сликите во кои е прикажан само ентериер од домот или канцеларијата на некој од ликовите и да погодите за кој филм или серија станува збор.

Би било уште подобро ако успеете да погодите и точно која е локацијата, но тоа е само за оние кои се махери на ова поле.

Ве предизвикуваме...

Кликнете на сликата за да го откриете одговорот.

Погодете го филмот или серијата според ентериерот
 1. 1.
  Кликни за одговорот
 2. 2.
  Кликни за одговорот
 3. 3.
  Кликни за одговорот
 4. 4.
  Кликни за одговорот
 5. 5.
  Кликни за одговорот
 6. 6.
  Кликни за одговорот
 7. 7.
  Кликни за одговорот
 8. 8.
  Кликни за одговорот
 9. 9.
  Кликни за одговорот

М. М. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Квиз: Дали имате влакна на јазикот? Дали некогаш сте се соочиле со хотелска соба која не е како на фотките на интерн...
Квиз: Дали сте добар или лош човек? Дали сте од оние луѓе кои срцето би го дале за другите или секогаш на прво место...
Квиз: Дали сте искрена личност? Дали сте личност која лаже без срам или пак секогаш ја кажувате вистината, дури ...